See veebileht kasutab küpsiseid (cookies).

Jätkades TJO Konsultatsioonide veebilehe kasutamist, nõustud meie kasutajakogemuse parandamiseks mõeldud küpsiste ja nende kasutamise tingimustega. Tutvu meie andmekaitse põhimõtetega.

Peamise sisu sektsioon

Ambitsioonikatel ettevõtetel on jätkuvalt võimalik saada EL toetusi

Eesti ettevõtetel on jätkuvalt võimalik saada tuge (EL toetusi) oma ambitsioonikate arenguplaanide elluviimiseks. Äsja selgus, et Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi plaani kohaselt hakatakse tööstusettevõtetele andma omafinantseeringuta laenu, et parandada tööstuse automatiseeritust.

Eesmärk on soodustada ettevõtete investeeringuid seadmetesse ja nende juhtimissüsteemidesse, et kasvatada lisandväärtust. “Laenu saamise eelduseks peab ettevõttel olema arenguplaan, mis tagab selle, et tegemist on targa investeeringuga ja seadet ei osteta lihtsalt sellepärast, et laen on soodne. Ost peab olema mõistlik, seade efektiivselt kasutatud ja võimalikult vähe inimressursse nõudev, et tõsta ettevõtte lisandväärtust, jättes töötajate arv samaks,” rääkis majandusarengu osakonna peaspetsialist Rami Morel.

Samuti on jätkuvalt avatud EASi Ettevõtte arenguprogrammi toetus, mille raames toetatakse ambitsioonikate ja nutikate ekspordi arendamisele suunatud ettevõtete läbimõeldud arengut, tegevuste paremat planeerimist, innovatsiooni rakendamist ja tootearendust. Iga programmis osalev ettevõte toob arenguprogrammi läbimise käigus turule uusi tooteid või teenuseid, mis on senistest suurema kasumlikkusega. Kompkeksmeetme üheks olulisimaks osaks on arenguplaani koostamine. Parimad ja ambitsioonikaimad saavad ka reaalset toetust 25-45% ulatuses, et oma arenguplaan ellu viia.
Võtke meiega ühendust ning arutame läbi erinevad võimalused Teie ettevõtte arengu toetamiseks, loe erinevatest toetustest.

Tunned huvi?