TJO Konsultatsioonid

Väike-Paala 1, 11415 Tallinn
Tel 665 9525
Faks 665 9521
info[at]tjo dot ee

Otsi:
EST ENG RUS

Login
Kasutajanimi:
Parool:
Unustasid parooli?
Registreeru

  Kasulik info

Erinevad toetused

Intervjuud

Nõuanded

   Kas eesmärgid ja mõõdikud tõesti töölisi ei huvita?
   Eesti toiduainetööstused on töötleva tööstuse suunanäitajaks
   „Koosolek“ ja „arenguvestlus“ - tänapäevase juhtimispraktika sõimusõnad
   1-minuti õppetund: Kust leida 10 000 €?
   Palun konsultatsioonipakkumist!
   1-minuti õppetund: too juurde
   Esmatasandi juhtide kvaliteet on võtmeküsimus
   1-minuti õppetund: Mida on tootmisettevõttel õppida Vormel-1-st?
   1 minuti õppetund: Me ei tohi seda klienti kaotada
   1 minuti õppetund: Viska minema see pastakas...
   Operatiivne või strateegiline plaan
   ISO 9001:2015 toob uuendusi – III osa
   ISO 9001:2015 toob uuendusi – II osa
   Kas ruumipuudus tootmises on põhjus või tagajärg?
   Kas esimene „lean-vasikas“ peab ikka aia taha minema?
   Möödalaskmistest Lean põhimõtete ja tehnikate rakendamisel
   Partiitootmine vs ühe toote voog (one piece flow)
   Kiire tootevahetus SMED tehnikaga
   Lean-tehnikate rakendamise tase tootmisettevõtetes
   Juurpõhjuste analüüsi tööriistad ja 8D raport
   LEAN Manufacturing erinevate variatsioonidega
   Tark ei torma põhimõte tootmisettevõttes
   ISO 9001:2015 toob uuendusi – I osa
   ISO 9001 – kas ainult sertifikaadi pärast?
   Dokumendihalduse lahenduste uuring

Korduma kippuvad küsimused

Kasulikud tööriistad

Kasulikku lugemist

Standarditest

Artiklid

Enne 2002. a ilmunud artiklid



Firmast

Konsultatsioon

Koolitus

Kasulik info

Uudised

Eesti toiduainetööstused on töötleva tööstuse suunanäitajaks

Toiduainetööstus on meie riigis üks olulisemaid töötleva tööstuse valdkondi. Ilmselt ei ole Eestis inimest, kellele kodumaine toit ning selle tootjate hea käekäik korda ei läheks. 

Meie koolitajatel ja konsultantidel olnud viimase aasta-paari jooksul suurepärane võimalus olla toeks sektori esindajate teadlikkuse suurendamisel ning teadmiste ja oskuste arendamisel.
 
Koostöös hea partneri Eesti Toiduainetööstuste Liiduga oleme läbi viinud mitmeid spetsiaalselt toidutööstuse sektorile suunatud koolitusi. Oleme tutvustanud erinevate toiduohutuse juhtimissüsteemide nõudeid (ISO 22000, FSSC, IFS, BRC), koolitanud kvaliteedijuhte ja siseaudiitoreid ning viinud läbi LEAN-mõtteviisi ja LEAN-tootmise teemalisi praktilisi koolitusprogramme tootmisjuhtidele. 

Loe veel